pirmdiena, 2016. gada 18. aprīlis

KĀ PIESAISTĪT NAUDU? VISS SLĒPJAS PAREIZĀ NAUDAS MAKA IZVĒLĒ!

KĀ PIESAISTĪT NAUDU? VISS SLĒPJAS PAREIZĀ NAUDAS MAKA IZVĒLĒ!
SIA Komercio
                                                                                www.manasoma.lv





piektdiena, 2016. gada 8. aprīlis

Lai dabīgas ādas izstrādājumi kalpotu ilgstoši un izskatītos labi - tie ir regulāri jākopj!


Ikdienā esam pieraduši kopt apavus, bet par citiem dabīgas ādas izstrādājumiem parasti aizmirstam.

Jākopj ir visi dabīgas ādas izstrādājumi - somas, maki, jostas u.c.



Dabīga āda ir dabas materiāls ar visiem tipiskajiem dabas trūkumiem, piemēram pigmentācijas plankumi, dzimumzīmes, poru struktūra, krāsu svārstības, kas var būt redzamai arī pēc ādas apstrādes uz ādas izstrādājuma (uz somas, maka, jostas)



Īsteni dabīgas ādas meistari šos trūkumus gan uzskata par dabīgas ādas normālu parādību un skaistumu! Bet dabīgas ādas nezinātāji bieži to uzskata par iemeslu reklamācijām.



-Jāizvēlas katram dabīgas ādas tipam (zamšāda, gludāda, nubuks, velūrs, lakāda u.c.) atbilstošu kopšanas līdzekli. Kopšanas līzekļi ne vien uzlabos ādas izstrādājuma izskatu, bet arī ievērojami uzlabos izstrādājuma ādas funkcionālās īpašības un lietošanas ilgumu.



www.manasoma.lv veikals piedāvā plašā klāstā kopšanas līzekļus, kas kopj, tīra, atjauno, aizsargā Jūsu ādas izstrādājumus. Mūsu veikala konsultanti vienmēr Jums palīdzēs atrast piemērotāko kopšanas līdzekli Jūsu ādas izstrādājumiem.





-Dabīgas ādas izstrādājumu kopšanā jāizmanto atbilstoši kopšanas līzekļi un tas ir jādara regulāri. Uzsākot lietot ādas kopšanas līzekļus vienmēr izmēģiniet tos uz izstrādājuma neredzamajām daļā (piemēram iekškabatas), jo dabīga āda ar kopšanas līzekli var reaģēt dažādi!



-Dabīgas ādas izstrādājumi var būt izgatavoti no dažādiem ādu veidiem, no kuriem katram ir specifiskas īpašības.

Ir ādas veidi, kas lietojot skrāpējās. Un tas nenozīmē, ka šis ādas veids ir mazāk kvalitatīvs. Daudzi augstvērtīgas ādu veidi ir delikāti to lietošanā.



Ja vēlamies ādas izstrādājumus, kas neskrāpējas, tad laba izvēle ir dabīgā zamšāda.

Bet arī zamšāda ir regulāri jākopj, parasti zamša izstrādājums regulāri tīra ar gumijotu birstīti, kas paceļ zamšādas dabīgo struktūru.

-Jāatcerās, ka dabīgas ādas somas, maki, jostas u.c. izstrādājumi jāizvēlas atbilstoši tā lietošanas specifikai.

Piemēram, josta, kas piemērota svētku uzvalkam nebūs tā pati, kas būs piemērota darba apģērbiem. Darba apģērbiem būs piemērotas jostas, kas ir izgatavotas no masīvās ādas, dažiem ražotājiem ar dubultām šuvēm nošūtas.





Jāatcerās, ka vienas dabīgas ādas aksesuārs nevar būt piemērots visiem dzīves gadījumiem!







-Neaizmirstiet arī par dabīgas ādas izstrādājumu pareizu glabāšanu. Izstrādājumi jāglabā labi vēdināmā telpā, auduma maisā vai kartona kārbā. (bet ne politielēna maisā) Katram izstrādājumam jābūt iepakotam atsevišķā maisā, lai izvairītos no savstarpējās saskares.

Piemēram, balti lakādas izstrādājumi ļoti viegli pieņem blakus stāvošu citu gludādas izstrādājumu krāsu un šādi lakādas defekti ir neatgriezeniski.





-Lai dabīgas ādas izstrādajumi kalpotu ilgstoši un izskatītos labi, tad tie ir regulāri jākopj!





SIA Komercio


Duntes iela 34, Rīga

+371 26160810




http://www.stilaparks.lv/jaunumi/5/6526/