trešdiena, 2013. gada 25. septembris

Aksesuāri vīriešiem

Atšķirībā no mums, sievietēm, vīrietim nav tik daudz iespēju rotāties, taču kvalitatīvi aksesuāri ir svarīgi

Interneta veikals www.manasoma.lv piedāvā plašā klāstā preces vīrietim - somas, makus, portfeļus, mapes un jostas.
Kvalitatīvi ādas portfeļi , klasiskajās krāsās pieejami lietišķam vīrietim:



Sportiskā stila vīrietim piedāvājumā ērtas plecu somas



Lietišķu vīrieti iepriecinās dabīgas ādas dokumentu mape


Somai iespējams pieskaņot, veikalā izvēloties, pieskaņotas jostas un naudas makus



Preces ērti var pasūtīt internetā
Piedāvājam veikt piegādi (Rīgas robežās) un aizvest vairākus modeļus vienlaicīgi, lai Jūs spētu izvēlēties uz vietas sev piemērotāko produktu.
Piegādes maksa - 0,00 Ls - ja pirkuma summa pārsniedz 30,00 Ls.
Piegādes maksa - 2,99 Ls, ja pirkuma maksa nepārsniedz 30,00 Ls.
Visas preces var apskatīt un iegādāties ofisā Duntes ielā 34, Rīgā.
www.manasoma.lv



pirmdiena, 2013. gada 2. septembris

Somas,jostas, maki 2013.gada rudens





Nezūdoša kvalitāte un modes lieta ir dabīgās ādas somas, kas kalpo daudz ilgāk nekā tās, kas darinātas no dažādiem sintētiskiem materiāliem.

Taču, kā ikdienas steigā un saspringtajā dienas cēlienā atrast un iegādāties patiešām kvalitatīvu aksesuāru? Šīs problēmas atrisināšanai talkā nāk mūsdienu tehnoloģiju attīstība – internets!

Piemēram, interneta veikalā Manasoma.lvatradīsi kvalitatīvus dabīgās ādas un zamšādas izstrādājumus – plašu somu, kā arī maku, jostu un cimdu izvēli no dažādām pasaules valstīm un, kas īpaši būtiski – par pieņemamām cenām.

Manasoma.lvinterneta veikala mājaslapā izvietotās preces ir pieejamas, nav jāgaida, kamēr tās tiks atvestas, vai piegādātās. Turklāt, moderni un ērti ir arī tas, ka īpaši izveidotā show room visas precesvar apskatīt un iegādāties arī klātienē. Šajā vietā preču skaits ir pat lielāks nekā interneta veikalā, kas nodrošina iespēju izvēlēties no daudz plašāka aksesuāru klāsta.

Papildus ērtībām, vienojoties par piegādes laiku Rīgā, klientam tiek piedāvāts aizvest vairākas preču vienības – somas, makus, jostas, lai interesents sev tīkamā vietā un laikā var aplūkot un, iespējams, iegādāties arī citus aksesuārus.

Šajā interneta vietnē atradīsi arī ļoti plašu maku klāstu. Tāpat kā somas, arī šie aksesuāri ir no dabīgās ādas un patstāvīgi ir pieejami ap 200 vīriešu un 200 sieviešu maku modeļi. Kas ir īpaši būtiski, lai šis aksesuārs kalpotu pēc iespējas ilgāk, lielākajai daļai maku āda ir ne tikai virspusē, bet arī tā iekšpusē.

Tā, kā interneta veikals sadarbojas ar Itāļu rūpnīcām, tad visas somas, kas ir pieejamas viņu klāstā vienmēr ir visaktuālākie modeļi, kas ļauj Jums vienmēr būt īpaši moderniem!

Attēlos redzamās somas, kā arī vairāk informācijas meklē: Manasoma.lv