piektdiena, 2013. gada 12. jūlijs

Ka izvēlēties atbilstošu krāsu savam naudas makam?


Pēc fen šui mācības ir noteikts, ka katrai stihijai atbilst noteiktas krāsas naudas maks, tāpēc atrodi zemāk redzamajā matricā savu dzimšanas periodu (dd.mm.gg.) un uzzini, kādai stihijai tu piederi. Pēc tam noskaidro tieši tavai stihijai un līdz ar to arī tev piemērotāko maka krāsu.

 ZEME: Dzeltens, Bēšs, Oranžs, Zelta;
KOKS:Zaļš, Brūns;
UGUNS: Sārts, Bordo, Sarkans;
ŪDENS: Melns, Zils, Violets, Gaiši zils;
METĀLS: Sudraba, Pelēks, Balts.


Ričards Pāns RICHMAN
Autors, investors, lielisks cilvēks

trešdiena, 2013. gada 10. jūlijs

Kā izvēlēties jaunu naudas maku?

Kā izvēlēties jaunu naudas maku?


1. LABS NOSKAŅOJUMS. Svarīgi, lai naudas maks ir iegādāts par savu naudu un atrodoties labā noskaņojumā.

2. SKOPOJOTIES BAGĀTS NEKĻŪSI. Nekādā gadījumā pie maciņa iegādes nedrīkst skopoties.

3. MAKAM JĀBŪT ŠIKAM. Izvēlies tikai pašu šikāko maciņu, kādu vien vari atļauties. Nevajadzētu iegādāties pavisam lētu maku, citādi tas sevī iemiesos nabadzības enerģiju, kā rezultātā lielas naudas zīmes tur neredzēt.

4. PATĪKAMS VISĀM MAŅĀM. Pirms iegādāties kādu konkrētu maciņu, obligāti to paņem rokās. Ja tev patīk to turēt rokās, patīk kā tas smaržo un ir patīkami to glāstīt, tad tas maciņš ir domāts tieši tev. Taču, ja kaut kas tomēr līdz galam viņā neapmierina, no tā iegādes vajadzētu atteikties.

5. PIEMĒROTĀKAIS MATERIĀLS. Pats labākais materiāls maciņiem noteikti ir āda. Tas galvenokārt tāpēc, ka āda asociējas ar dabisku un visādā ziņā izturīgu materiālu un sevī nes enerģiju. Turpretim polietilēna maciņi sevī neiemieso pilnīgi nekādu materiālo enerģiju, turklāt tie tikai noslēgs dabiskās enerģijas pieplūdumu tavai naudai. Bez ādas ir pieļaujami arī zamša un auduma maki, taču noteikti jāizvairās no mākslīgiem izstrādājumiem.

6. MAKA IZSKATS. Būtu vēlams, lai naudas maks būtu stilīgs, pieklājīgs un kārtīgs. Caurs maks nav pieļaujams!

7. VISAM SAVA VIETA. Makā obligāti jābūt atsevišķiem nodalījumiem papīra naudai un monētām.

8. MAKU PĒRKOT CITIEM. Ja tu maku kādam dāvini, tad iegādājies to tikai un vienīgi laba garastāvokļa pavadīts, kā arī pirms dāvināšanas ieliec tajā kādu naudas vienību, piemēram, jubilejas monētu, jo tukšu naudas maku nedāvina.

9. NAUDAS MAKS DĀVINĀJUMĀ. Taču, ja tu saņem naudas maku kā dāvanu pats, tad esi ar to ļoti uzmanīgs. Ieteiktu to nelietot, jo tas iemiesos tā cilvēka enerģiju, kurš to pirka, un tu nezini kādā garastāvoklī šis cilvēks atradās, kad to iegādājās. Varbūt viņš ne tikai bija sliktā omā, bet piedevām vēl pie tā iegādes skopojās? Tu nekad to nevari zināt, tāpēc labāk vienkārši pieņem dāvanu aiz pieklājības, taču to lietot gan nevajadzētu.

10. LIECĪBAS PAR NABADZĪBU. Tiklīdz maks ir manāmi nonēsājies, nekavējoties nomaini to. Nobrāzumi, skrāpējumi, izplēstas šuves vai nedod Dievs caurumi, naudai ziņo par tavu nabadzību – lūk, uz tādu maku nauda nu gan nesteidzas. Tāpēc vienkārši izmet veco maku ārā un tai vietā iegādājies jaunu.

11. MAKAM JĀBŪT IETILPĪGAM. Nauda labi dzīvo apjomīgā makā. Jebkura veida un lieluma naudas zīmēm tavā makā ir jāietilpst bez to liekas saburzīšanas vai salocīšanas. Lūko, lai tavā makā nauda stāvētu taisni un tā nevienā vietā netiktu ielocīta. Ja tavs maks liecina par ko citu, tad tas nozīmē tikai to, ka tu pēc lielākas naudas nebūt nekāro, un tici vai nē, tā tur no tiesas arī neparādīsies.

12. NENOSLĒDZ NAUDAS ENERĢIJU. Ideālā gadījumā, ja nauda makā netiktu locīta, t.i., makam vajadzētu būt pietiekami garam, lai tajā papīra nauda varētu stāvēt taisni. Taču, vīriešu makos bieži vien tas nav iespējams, tāpēc iegādājies maku, kur tas nelocītos vairāk par divām reizēm. Izvairies no makiem, kuri lokās trīs daļās, jo tiek uzskatīts, ka tie vistiešākā veidā noslēdz naudas plūsmu.

13. MAKIEM VAJAG ATPŪTU. Iegādājies divus makus un nēsā tos pārmaiņus - pusgadu vienu, pusgadu otru. Izrādās, lai veiktos naudas lietās, makiem ir nepieciešams atvaļinājums.

14. NAUDA IR TABU. Visbeidzot, nauda ir domāta tev un tikai tev. Nerunā par to, un vēl jo vairāk - nerādi to nevienam. Savu naudas maku nekādā gadījumā nevajadzētu dot citiem cilvēkiem. Kad veic norēķinus, lūko, lai citi cilvēki nevarētu tajā ielūkoties, tāpēc parūpējies, lai naudas maks būtu gana elegants, lai tas novērstu cilvēku skatienu no tā satura.

15. ATBRĪVOJIES NO VECĀ. Kolīdz esi iegādājies jaunu maku, no vecā vajadzētu nekavējoties atbrīvoties, izņem visas lietas no tā, kas to identificē un saista ar tevi, nošķiries no tā emocionāli un beigās arī fiziski, to vienkārši izmetot vai sadedzinot. Nekādā gadījumā nevajadzētu to glabāt mājās.
 
Autors:

Ričards Pāns RICHMAN
Autors, investors, lielisks cilvēks