trešdiena, 2013. gada 9. janvāris

Lai nauda maciņā turās!

Nauda mūsdienu dzīvē ir neatņemama sastāvdaļa. Tādēļ, lai piesaistītu naudu, internetveikals MANASOMA.LV iesaka dažus vērtīgus padomus.


Svarīgākais naudas piesaistīšanas pamatlikums – cieni savu naudas maku! Maks ir naudas „mājas”, tādēļ tas vienmēr jātur kārtībā. Neturi naudas makā tur neiederošas lietas – čekus, fotogrāfijas, vizītkartes. Naudu nekad neturi makā saburzītu, bet iztaisno to un sakārto banknotes augošā secībā – tā tu izrādīsi cieņu.
Arī naudas maka krāsai ir nozīme, jo nauda sevišķi mīl sarkanu krāsu, tātad, ja nav iebildumu, izvēlies sarkanas krāsas maciņu. Sarkanajai krāsai ir maģiskas naudas pievilkšanas spējas. Ja tomēr izvēlies citas krāsas maku, tad vari tajā ievietots ko sarkanu, piemēram, diedziņu.
Interneta veikals www.manasoma.lv plašā klāstā piedāvā sarkanus sieviešu makus
Zvīņas makā. Protams, bez ievērības nevaram atstāt arī maģisko zvīņu rituālu Vecgada vakarā. Gada beigās izmet vecās zvīņas un ieliec makā jaunas, nēsā tās tur visu gadu.
Ja esi izlēmusi iepriecināt savu vīrieti Ziemassvētkos ar naudas maku, arī tad pirms dāvināšanas, ieliec zvīņas, lai naudiņā turās!


Fen Šui speciālisti saka, ka maks ir māja naudai. Tādēļ tajā ir jāatrodas tikai tai! Pēc būtības, arī bankas maksājumu kartes un atlaižu kartes ir jāglabā atsevišķā – kredītkaršu – makā.



Lai bagāti svētki un turīgs nāk Jaunais Gads!
www.manasoma.lv