ceturtdiena, 2013. gada 3. oktobris

Iepērcies pie mums oktobrī un laimē dabīgo pērļu kaklarotu.

Cien, http://www.manasoma.lv Klienti! Gaura Pearls (http://www.gaura.lv) , sadarbībā ar veikalu http://www.manasoma.lv aicina Jūs piedalīties pērļu aproces izlozē!
Izlozes noteikumi:
Jums ir jāiepērkas http://www.manasoma.lv veikalā uz summu, ne mazāku par 10 latiem. Tad Jūs automātiski kļūstiet par izlozes dalībnieku. Veicot pasūtījumu, neaizmirstiet norādīt precīzi savu e-pasta adresi, Vārdu un Uzvārdu un telefona numuru!


Izloze notiek no 03 līdz 31. oktobrim.
Uzvarētāju noteiksim izlozējot un par iegūto balvu pazoņosim uz e-pastu.
Balvā pērļu kaklarota.


trešdiena, 2013. gada 25. septembris

Aksesuāri vīriešiem

Atšķirībā no mums, sievietēm, vīrietim nav tik daudz iespēju rotāties, taču kvalitatīvi aksesuāri ir svarīgi

Interneta veikals www.manasoma.lv piedāvā plašā klāstā preces vīrietim - somas, makus, portfeļus, mapes un jostas.
Kvalitatīvi ādas portfeļi , klasiskajās krāsās pieejami lietišķam vīrietim:



Sportiskā stila vīrietim piedāvājumā ērtas plecu somas



Lietišķu vīrieti iepriecinās dabīgas ādas dokumentu mape


Somai iespējams pieskaņot, veikalā izvēloties, pieskaņotas jostas un naudas makus



Preces ērti var pasūtīt internetā
Piedāvājam veikt piegādi (Rīgas robežās) un aizvest vairākus modeļus vienlaicīgi, lai Jūs spētu izvēlēties uz vietas sev piemērotāko produktu.
Piegādes maksa - 0,00 Ls - ja pirkuma summa pārsniedz 30,00 Ls.
Piegādes maksa - 2,99 Ls, ja pirkuma maksa nepārsniedz 30,00 Ls.
Visas preces var apskatīt un iegādāties ofisā Duntes ielā 34, Rīgā.
www.manasoma.lv



pirmdiena, 2013. gada 2. septembris

Somas,jostas, maki 2013.gada rudens





Nezūdoša kvalitāte un modes lieta ir dabīgās ādas somas, kas kalpo daudz ilgāk nekā tās, kas darinātas no dažādiem sintētiskiem materiāliem.

Taču, kā ikdienas steigā un saspringtajā dienas cēlienā atrast un iegādāties patiešām kvalitatīvu aksesuāru? Šīs problēmas atrisināšanai talkā nāk mūsdienu tehnoloģiju attīstība – internets!

Piemēram, interneta veikalā Manasoma.lvatradīsi kvalitatīvus dabīgās ādas un zamšādas izstrādājumus – plašu somu, kā arī maku, jostu un cimdu izvēli no dažādām pasaules valstīm un, kas īpaši būtiski – par pieņemamām cenām.

Manasoma.lvinterneta veikala mājaslapā izvietotās preces ir pieejamas, nav jāgaida, kamēr tās tiks atvestas, vai piegādātās. Turklāt, moderni un ērti ir arī tas, ka īpaši izveidotā show room visas precesvar apskatīt un iegādāties arī klātienē. Šajā vietā preču skaits ir pat lielāks nekā interneta veikalā, kas nodrošina iespēju izvēlēties no daudz plašāka aksesuāru klāsta.

Papildus ērtībām, vienojoties par piegādes laiku Rīgā, klientam tiek piedāvāts aizvest vairākas preču vienības – somas, makus, jostas, lai interesents sev tīkamā vietā un laikā var aplūkot un, iespējams, iegādāties arī citus aksesuārus.

Šajā interneta vietnē atradīsi arī ļoti plašu maku klāstu. Tāpat kā somas, arī šie aksesuāri ir no dabīgās ādas un patstāvīgi ir pieejami ap 200 vīriešu un 200 sieviešu maku modeļi. Kas ir īpaši būtiski, lai šis aksesuārs kalpotu pēc iespējas ilgāk, lielākajai daļai maku āda ir ne tikai virspusē, bet arī tā iekšpusē.

Tā, kā interneta veikals sadarbojas ar Itāļu rūpnīcām, tad visas somas, kas ir pieejamas viņu klāstā vienmēr ir visaktuālākie modeļi, kas ļauj Jums vienmēr būt īpaši moderniem!

Attēlos redzamās somas, kā arī vairāk informācijas meklē: Manasoma.lv

sestdiena, 2013. gada 10. augusts

Ko darīt ar veco naudas maku, kad vietā ir jauns?

Ko Tu darīji/darīsi ar savu veco naudas maku?
Skat kas jādara pēc Fen Šui:
Kad esi iegādājies jaunu maku, no vecā vajadzētu nekavējoties atbrīvoties, izņem visas lietas no tā, kas to identificē un saista ar tevi, nošķiries no tā emocionāli un beigās arī fiziski, to vienkārši izmetot vai sadedzinot. Nekādā gadījumā nevajadzētu to glabāt mājās.


Ričards Pāns RICHMAN
Autors, investors, lielisks cilvēks

piektdiena, 2013. gada 12. jūlijs

Ka izvēlēties atbilstošu krāsu savam naudas makam?


Pēc fen šui mācības ir noteikts, ka katrai stihijai atbilst noteiktas krāsas naudas maks, tāpēc atrodi zemāk redzamajā matricā savu dzimšanas periodu (dd.mm.gg.) un uzzini, kādai stihijai tu piederi. Pēc tam noskaidro tieši tavai stihijai un līdz ar to arī tev piemērotāko maka krāsu.

 ZEME: Dzeltens, Bēšs, Oranžs, Zelta;
KOKS:Zaļš, Brūns;
UGUNS: Sārts, Bordo, Sarkans;
ŪDENS: Melns, Zils, Violets, Gaiši zils;
METĀLS: Sudraba, Pelēks, Balts.


Ričards Pāns RICHMAN
Autors, investors, lielisks cilvēks

trešdiena, 2013. gada 10. jūlijs

Kā izvēlēties jaunu naudas maku?

Kā izvēlēties jaunu naudas maku?


1. LABS NOSKAŅOJUMS. Svarīgi, lai naudas maks ir iegādāts par savu naudu un atrodoties labā noskaņojumā.

2. SKOPOJOTIES BAGĀTS NEKĻŪSI. Nekādā gadījumā pie maciņa iegādes nedrīkst skopoties.

3. MAKAM JĀBŪT ŠIKAM. Izvēlies tikai pašu šikāko maciņu, kādu vien vari atļauties. Nevajadzētu iegādāties pavisam lētu maku, citādi tas sevī iemiesos nabadzības enerģiju, kā rezultātā lielas naudas zīmes tur neredzēt.

4. PATĪKAMS VISĀM MAŅĀM. Pirms iegādāties kādu konkrētu maciņu, obligāti to paņem rokās. Ja tev patīk to turēt rokās, patīk kā tas smaržo un ir patīkami to glāstīt, tad tas maciņš ir domāts tieši tev. Taču, ja kaut kas tomēr līdz galam viņā neapmierina, no tā iegādes vajadzētu atteikties.

5. PIEMĒROTĀKAIS MATERIĀLS. Pats labākais materiāls maciņiem noteikti ir āda. Tas galvenokārt tāpēc, ka āda asociējas ar dabisku un visādā ziņā izturīgu materiālu un sevī nes enerģiju. Turpretim polietilēna maciņi sevī neiemieso pilnīgi nekādu materiālo enerģiju, turklāt tie tikai noslēgs dabiskās enerģijas pieplūdumu tavai naudai. Bez ādas ir pieļaujami arī zamša un auduma maki, taču noteikti jāizvairās no mākslīgiem izstrādājumiem.

6. MAKA IZSKATS. Būtu vēlams, lai naudas maks būtu stilīgs, pieklājīgs un kārtīgs. Caurs maks nav pieļaujams!

7. VISAM SAVA VIETA. Makā obligāti jābūt atsevišķiem nodalījumiem papīra naudai un monētām.

8. MAKU PĒRKOT CITIEM. Ja tu maku kādam dāvini, tad iegādājies to tikai un vienīgi laba garastāvokļa pavadīts, kā arī pirms dāvināšanas ieliec tajā kādu naudas vienību, piemēram, jubilejas monētu, jo tukšu naudas maku nedāvina.

9. NAUDAS MAKS DĀVINĀJUMĀ. Taču, ja tu saņem naudas maku kā dāvanu pats, tad esi ar to ļoti uzmanīgs. Ieteiktu to nelietot, jo tas iemiesos tā cilvēka enerģiju, kurš to pirka, un tu nezini kādā garastāvoklī šis cilvēks atradās, kad to iegādājās. Varbūt viņš ne tikai bija sliktā omā, bet piedevām vēl pie tā iegādes skopojās? Tu nekad to nevari zināt, tāpēc labāk vienkārši pieņem dāvanu aiz pieklājības, taču to lietot gan nevajadzētu.

10. LIECĪBAS PAR NABADZĪBU. Tiklīdz maks ir manāmi nonēsājies, nekavējoties nomaini to. Nobrāzumi, skrāpējumi, izplēstas šuves vai nedod Dievs caurumi, naudai ziņo par tavu nabadzību – lūk, uz tādu maku nauda nu gan nesteidzas. Tāpēc vienkārši izmet veco maku ārā un tai vietā iegādājies jaunu.

11. MAKAM JĀBŪT IETILPĪGAM. Nauda labi dzīvo apjomīgā makā. Jebkura veida un lieluma naudas zīmēm tavā makā ir jāietilpst bez to liekas saburzīšanas vai salocīšanas. Lūko, lai tavā makā nauda stāvētu taisni un tā nevienā vietā netiktu ielocīta. Ja tavs maks liecina par ko citu, tad tas nozīmē tikai to, ka tu pēc lielākas naudas nebūt nekāro, un tici vai nē, tā tur no tiesas arī neparādīsies.

12. NENOSLĒDZ NAUDAS ENERĢIJU. Ideālā gadījumā, ja nauda makā netiktu locīta, t.i., makam vajadzētu būt pietiekami garam, lai tajā papīra nauda varētu stāvēt taisni. Taču, vīriešu makos bieži vien tas nav iespējams, tāpēc iegādājies maku, kur tas nelocītos vairāk par divām reizēm. Izvairies no makiem, kuri lokās trīs daļās, jo tiek uzskatīts, ka tie vistiešākā veidā noslēdz naudas plūsmu.

13. MAKIEM VAJAG ATPŪTU. Iegādājies divus makus un nēsā tos pārmaiņus - pusgadu vienu, pusgadu otru. Izrādās, lai veiktos naudas lietās, makiem ir nepieciešams atvaļinājums.

14. NAUDA IR TABU. Visbeidzot, nauda ir domāta tev un tikai tev. Nerunā par to, un vēl jo vairāk - nerādi to nevienam. Savu naudas maku nekādā gadījumā nevajadzētu dot citiem cilvēkiem. Kad veic norēķinus, lūko, lai citi cilvēki nevarētu tajā ielūkoties, tāpēc parūpējies, lai naudas maks būtu gana elegants, lai tas novērstu cilvēku skatienu no tā satura.

15. ATBRĪVOJIES NO VECĀ. Kolīdz esi iegādājies jaunu maku, no vecā vajadzētu nekavējoties atbrīvoties, izņem visas lietas no tā, kas to identificē un saista ar tevi, nošķiries no tā emocionāli un beigās arī fiziski, to vienkārši izmetot vai sadedzinot. Nekādā gadījumā nevajadzētu to glabāt mājās.
 
Autors:

Ričards Pāns RICHMAN
Autors, investors, lielisks cilvēks

piektdiena, 2013. gada 14. jūnijs

Vai zināji, ka naudas zīmes makā jāsakārto augošā secībā?


Naudas zīmesmakā turi AUGOŠĀ SECĪBĀ – priekšpusē mazākās, aiz tām lielākās. Turklāt papīra naudai it kā jāskatās uz savu īpašnieku – piemēram, piecu latu naudas zīme makā jāliek tā, lai, uzliekot maku uz galda, naudas zīmes puse, kur ozols, skatītos uz augšu. Vislabāk iegādāties tādu maku, kur papīra naudas zīmes, aizverot maku, vispār nelokās vai arī maks lokās trīskārši. Maku, kurā naudas zīmes it kā salokās uz pusēm, neuzskata par veiksmīgu.
Un kā izskatās Tavs vecais maciņš?


Foto apkopoja www.manasoma.lv
Un piedāvājam savu veco maciņu nomainīt pret jaunu. Nāc ieskaties mūsu piedāvājumā.






 





Foto apkopoja
www.manasoma.lv
Un piedāvājam savu veco maciņu nomainīt pret jaunu. Nāc ieskaties mūsu piedāvājumā.


 

otrdiena, 2013. gada 14. maijs

Aksesuāru modes tendences. Piedāvā interneta veikals www.manasoma.lv

Klāt pavasaris, tuvojas vasara un mēs, sievietes, alkstam pēc kaut kā košāka un spilgtāka - visvieglāk to panākt izmatojot to aksesuāros - somās, jostās , apavos...

Šeit dažas idejas, kā aizdarīt jostas, ja tās nopirktas garākas, kā defektu pārvērts par efektu.



Interneta veikals manasoma.lv piedāvā dabīgās ādas jostas, kuras veiksmīgi vari pieskaņot gan apaviem, gan somai.



Manasoma.lv piedāvājumā ir somas, maki un citi ādas izstrādājumi, kas ir ražoti Itālijā, Vācijā, Francijā un arī Latvijā. Visas preces ir apskatāmas un nopērkamas manasoma.lv birojā Duntes ielā 34, kā arī regulāri manasoma.lv stendi darbojas Latvijas tirdzniecības centros.
Taču arī tad, ja pirksiet internetveikalā, jums nebūs ilgi jāgaida – kurjers pirkumu piegādās 24 stundu laikā pēc pasūtījuma veikšanas. Ļoti daudzi klienti iecienījuši manasoma.lv piegādes pakalpojumu, jo tā laikā kurjers Rīgā pēc nepieciešamības ved līdzi vairākus modeļus, lai klients uz vietas spētu izvēlēties sev piemērotāko produktu.
 

svētdiena, 2013. gada 24. februāris

Jaunā somiņa Tevi jau gaida!

lavenā franču modes dizainere Koko Šanele reiz teica, ka sievieti rotā trīs lietas – tikums, mazā melnā kleitiņa un somiņa. Jā, patiesi – somiņa reiz nu ir tas aksesuārs, bez kura neiztiek neviena sieviete. Visbiežāk krājumā ir pat vairākas somas – katram gadījumam un pasākumam sava.
Somas un somiņas dažādām dzīves situācijām piedāvā arī kvalitatīvu ādas izstrādājumu internetveikals manasoma.lv, kas piedāvā gan sieviešu, gan vīriešu somas, portfeļus un makus, kā arī ādas cimdus un jostas.
Pavasara somiņu modes tendencesGluži tāpat kā apģērbu, arī somiņas visbiežāk izvēlamies atbilstošas gadalaikam. Ielūkojoties 2013.gada aktualitātēs nākas secināt, ka aksesuāru, tai skaitā, somu un somiņu modē būs vērojamas trīs būtiskas tendences:
- Bēšie toņi un matētas krāsas nomaina košās krāsas
- Mazas un ekskluzīvas somiņas
- Kontrasti, piemēram, pie balta apģērba izvēlies melnu somiņu un otrādāk.
Pārējais jau ir detaļu jautājums, kur gaidāmajā pavasara sezonā vari pievērst uzmanību tādām lietām kā ķēžu vijumi, zelts un caurspīdīgas materiāla ielaides.
Praktiskas un klasiskas somasTiesa, daļa no jums droši vien domā, ka, sekot līdzi modes tendencēm, nav praktiski. Tādā gadījumā nenošausi greizi, ja pieturēsies pie sen zināmām metodēm. Proti, gada tumšajam laikam izvēlies tumšas krāsas somu – visbiežāk, melnu, tumši zilu, pelēku, tumši sarkanu vai klasiski brūnu.
Turpretim pavasarim un vasarai vari izvēlēties somu košākās krāsās vai gaišos toņos.
Pieskaņoti un kvalitatīvi aksesuāriTēlu noteikti vari papildināt arī ar atbilstošu:
- mazu un ekskluzīvu vai ietilpīgu un praktisku ādas maku
- ādas cimdiem
- ādas jostu
Piemērota somiņa īstajā brīdī – manasoma.lvManasoma.lv piedāvājumā ir somas, maki un citi ādas izstrādājumi, kas ir ražoti Itālijā, Vācijā, Francijā un arī Latvijā. Visas preces ir apskatāmas un nopērkamas manasoma.lv birojā Duntes ielā 34, kā arī regulāri manasoma.lv stendi darbojas Latvijas tirdzniecības centros.
Taču arī tad, ja pirksiet internetveikalā, jums nebūs ilgi jāgaida – kurjers pirkumu piegādās 24 stundu laikā pēc pasūtījuma veikšanas. Ļoti daudzi klienti iecienījuši manasoma.lv piegādes pakalpojumu, jo tā laikā kurjers Rīgā pēc nepieciešamības ved līdzi vairākus modeļus, lai klients uz vietas spētu izvēlēties sev piemērotāko produktu.
Lai vienmēr pa rokai ir piemērota somiņa, kas kļūst par uzticamu pavadoni jebkurā dzīves stiuācijā!